Damen Beauty en Body    

Massagebehandelingen

*Klassieke massage: deze massage is gericht op het geven van ontspanning en het ontdoen van lichte spanning. Deze massagevorm volgt de ontwikkeling van de westerse geneeskunde. De klassieke massage bestaat onder andere uit ontspanningsmassage en massage die op een betere doorbloeding is gericht. Klassieke massage wordt ook gebruikt om uw lichaam en geest met elkaar in evenwicht te brengen, zodat stress en spanning verdwijnen of voorkomen worden.


*Sportmassage: tijdens het sporten/bewegen, maar ook in het dagelijks leven worden spiergroepen intensief gebruikt en soms ook overbelast. Een sportmassage is een manier om na inspanning en belasting het herstel te bevorderen en geeft verbetering van de doorbloeding en stofwisseling zodat afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Dit om het voorkomen dan wel verminderen van spierpijn en het herstel van de spieren te bevorderen. Ook verklevingen en verhardingen in spieren worden los gemaakt door de massage.


*Onspannende Lomi Lomi massage: deze heerlijk ontspannende massage komt oorspronkelijk uit Hawaii.  In de Hawaiiaanse filosofie, de Huna, gaat het vooral om twee zaken: harmonie en liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden.   Een Lomi Lomi massage helpt om die blokkades op te heffen en  heeft daarom een helende werking, een diepe werking op het zenuwstelsel en de zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige werking op de organen. Deze massage bestaat uit mooie, lange vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden als een dans, ze kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, welke energieblokkades opheffen, spanningen in het lichaam weg laten vloeien en ze stimuleren de  natuurlijke energiestroom in het lichaam .


*Wellness-Holistische Energetische massage

Holistisch komt van het Griekse woord ‘Holos’, wat ‘Heel’ betekent. Een Holischtische massage is een complete lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en lichamelijke ontspanning en het afvoeren van belastende spanningen. De Energetische massage is afkomstig uit de Oosterse landen en is bedoeld om de energie weer te voelen en te laten stromen. Door de Holistische en Energetische massage samen te voegen komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer kunnen stromen. Deze massage bevordert de bloedsomloop en lymfestroom en brengt het zenuwstelsel tot rust en ontspant de spieren. 


*Hotstonemassage of vulkaanschelpenmassage:  een geweldig  intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Deze massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. De massage zorgt ervoor dat de orgaanfuncties,  stofwisseling en zelfherstellend vermogen  van het lichaam  gestimuleerd worden.


*Japanse drukpuntmassage: Bij deze speciale massage worden de meridiaanbanen (d.m.v. drukpuntmassage en intermitterend  drukken) bewerkt. Het effect van deze massage is dat er ontspanning komt op de energiebanen waar evt. blokkades zitten. Na deze massage voelt u zich meer ontspannen en energieker. De werking van de Japanse drukpuntmassage voor het gelaat is dat het verschillende positieve effecten heeft nl.: de huidskleur, deze ziet er fris en rozig uit na de massage, het werkt verstevigend en verstrakkend  op de kaaklijn, heeft een liftende werking op de wenkbrauwen en het vermindert wallen onder de ogen

   

                *Prijs massages:  30 minuten: EUR: 25,=      

                                                45 minuten: EUR: 38,=    

                                                60 minuten: EUR: 45,=